Politica de retur

Dacă, din orice motiv, dupa ce ai recepționat comanda, nu ești mulțumit/ă de produsele primite, le poți returna fara probleme. Este necesar doar sa ne anunți de intenția ta pe email sau telefonic la datele de contact afisate pe site.

Potrivit legislatiei in vigoare, privind produsele achizitionate la distanță, ai la dispoziție 15 zile calendaristice de la primirea coletului, sa returnezi produsele daca acestea sunt in condiții perfecte (in aceleași condiții în care au fost livrate), fara urmă de uzură sau deteriorare a produsului. Costul transportului de retur fiind suportat de client.

Pentru imbunatatirea produselor si serviciilor oferite clienților noștri îți vom fi recunoscatori daca ne vei spune motivele returnarii.

De asemenea, atunci cand ne vei anunța despre intenția de a returna produsul trebuie sa specifici modalitatea de compensare, alegand din:
1.  inlocuirea produsului cu unul asemanator sau alt produs de pe stoc.
2.  primirea banilor inapoi.

1. Daca alegi prima varianta (anume inlocuirea produsului cu un alt produs din stoc) si din acest lucru rezulta o diferenta de bani se va proceda in felul urmator:
– daca produsul ales de tine este mai ieftin, atunci noi iti vom returna diferenta in termen de maxim 30 de zile lucratoare, in contul tau bancar
– daca produsul ales de tine este mai scump, atunci vei plăti diferența ca orice alta comandă, la primirea coletului sau în avans, prin transfer bancar.

2. In cazul in care alegi varianta de rambursare a banilor atunci trebuie sa ne comunici pe email contul tau bancar ( si anume: contul IBAN, de 24 de caractere, alături de titularul cardului si anume: persoana care a comandat produsul/ele)  și noi îți vom transfera, in maximum 30 de zile calendaristice de la returnarea produsului, contravaloarea lui in lei.
Returnarea banilor se face exlusiv prin cont bancar, coletele care sunt trimise către noi ramburs, nu se primesc.
Transportul pentru returnarea produselor trebuie sa se faca prin aceeasi companie de curierat prin care ai primit coletul inițial.

Condiții pentru returnarea produselor:

–  sa ne înștiințezi , in termen de 15 zile, de intenția ta de a returna unul sau mai multe produse.

–   sa folosesti, pentru returnare, aceeasi companie de curierat.

–   produsul sa nu prezinte semne de uzură și să nu fie deteriorate.

–  produsul se returnează întotdeauna împreună cu ambalajul producatorului (cutie sau pungă), în aceeași stare in care a fost primit.

– produsul împreună cu ambalajul producatorului nu trebuie sa prezinte sub nicio formă semne de uzură sau consum!

– în momentul predarii către firma de transport, produsul împreună cu ambalajul producatorului trebuiesc împachetate corespunzător, cel puțin într-o altă cutie sau pungă pentru a nu se deteriora in timpul transportului, astfel încat ambalajul producătorului să nu prezinte urme de deteriorări legate de împachetare.

– ne rezervăm dreptul de a refuza și implicit de a trimite înapoi către tine orice produs care nu îndeplinește întocmai condițiile de returnare, este uzat fizic sau deteriorat.

– Produsele aflate la reducere finală, nu se mai pot returna.
SC LOR’S LIC EDUCATIONAL SRL, prin www.zengifts.ro, își rezervă dreptul de a refuza retururile care nu se încadrează în termenii și condițiile aceastei politici de returnare.
Notă: ne rezervăm dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane care au efectuat mai mult de 3 retururi in ultimele 12 luni ale anului in curs.

Notă: ne rezervăm dreptul de a nu mai onora comenzile realizate de persoane care au refuzat sau nu au ridicat colete.

Notă: Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clienții și de a stabili plata prin transfer bancar(ordin de plata) ca unica modalitate de plata, in cazul clientilor care plaseaza comanda si au in istoricul activitatii lor pe www.zengifts.ro livrări refuzate.

Adresa pentru returnarea produselor este:

SC LORS LIC EDUCATIONAL SRL, județul Buzău, municipiul Buzău, strada Ion Heliade Rădulescu, nr.3.

Te rugam sa folosesti doar adresa de mai sus si nu adresa sediului social.

Pentru orice alte detalii sau informații, nu ezita sa ne contactezi. Îți răspundem cu cea mai mare placere.

X